Remco Evenepoel Crash Ronde Van Lombardije

ads
Remco Evenepoel Houdt Bekkenbreuk Over Aan Akelige Val In

Remco Evenepoel Houdt Bekkenbreuk Over Aan Akelige Val In

#ronde van lombardije #remco evenepoel #crash https://youtu.be/oj24v7e3sie https://youtu.be/1ebhdhnqe6a le journal télévisé de la belgique en direct. Remco evenepoel bij bewustzijn na crash in ronde van lombardije niet de verhoopte glorietocht, wel een vreselijke valpartij voor remco evenepoel. net toen de finale aan het losbarsten was in de ronde van lombardije, is evenepoel ten val gekomen. Het waren ijzingwekkende beelden. remco evenepoel kwam in de ronde van lombardije akelig ten val in de afdaling van de muro di sormano. volgens de eerste berichten valt de schade gezien de. Remco evenepoel is zijn ijzingwekkende tuimeling in de ronde van lombardije toch niet zonder kleerscheuren doorgekomen. volgens patrick lefevere, zijn teammanager bij deceuninck quick.step, is in het ziekenhuis een breuk in de heup vastgesteld. hij zou ook schade hebben opgelopen aan de longen. Ronde van lombardijehet wielerseizoen van remco evenepoel is voorbij. na zijn harde crash in het ravijn heeft hij zijn bekken gebroken. ,,we zijn blij dat hij nog leeft", zegt ploegleider patrick.

Drama Voor Remco Evenepoel In Ronde Van Lombardije

Drama Voor Remco Evenepoel In Ronde Van Lombardije

Lees ook: “sorry patrick”: het relaas van een dramatische dag voor remco evenepoel “hij keert ten vroegste morgen pas terug. puur uit veiligheid, zijn bekken moet gestabiliseerd blijven en het vraagt tijd om zo’n transport te organiseren”, verduidelijkt persverantwoordelijke alessandro tegner. Uci onderzoekt wat bramati uit remco evenepoels zak haalde na val in lombardije de uci is een onderzoek gestart naar de val van remco evenepoel in de ronde van lombardije. niet naar de veiligheid in de afdaling, maar naar het object dat uit de zak van evenepoel werd gehaald door davide bramati. In de slotfase van de koers was er opnieuw ophef. een auto raakte op het parcours en reed maximilian schachmann aan. de klassieker werd uiteindelijk gewoon door jakob fuglsang van astana. lees ook. jakob fuglsang is de sterkste overlever in ronde van lombardije, evenepoel naar het ziekenhuis (later meer). Na de euforie van vier mooie rondezeges op rij keek remco evenepoel (20) zaterdag in de ronde van lombardije de dood in de ogen. de blessures van de nieuwe ‘golden boy’ van het belgische. Remco evenepoel crash ronde van lombardije. remco evenepoel fractures pelvis in crash over bridge wall into ravine august 15, 2020 2:00 pm noah lyles raises black gloved fist, wins 200m in monaco august 14, 2020 5:15 pm joshua cheptegei. evenepoel will line up in sicily this october against a field of experienced climbers including nibali.

ads

Remco Evenepoel Crash Ronde Van Lombardije

Remco evenepoel bij bewustzijn na crash in ronde van lombardije niet de verhoopte glorietocht, wel een vreselijke valpartij voor remco evenepoel. net toen de finale aan het losbarsten was in de ronde van lombardije, is evenepoel ten val gekomen. Remco evenepoel keert pas ten vroegste maandag terug naar belgië na crash in lombardije hij zou oorspronkelijk zondagavond al terugvliegen naar belgië, maar remco evenepoel zal na zijn ijzingwekkende valpartij in de ronde van lombardije. De ronde van lombardije volgende week zaterdag heeft maar een topfavoriet en die heet remco evenepoel. ook in polen weten ze nu wat hij kan. een solo van 50 kilometers, tegen kleppers als fuglsang en yates, goed voor rit en eindzege. aldus evenepoel zelf: “dit betekent best veel voor lombardije.”. De valpartij van remco evenepoel in de ronde van lombardije roept veel emoties op bij het team van de wielrenner. evenepoel vloog tijdens de koers over een muurtje een zes meter diep ravijn in. hij liep daarbij een breuk in zijn bekken en gekneusde longen op. Remco evenepoel is in de ronde van lombardije hard onderuit gegaan. het 20 jarige belgisch supertalent vloog in een afdaling over de rand bij een brug. zijn fiets bleef op de weg, maar evenepoel was lang nergens te bekennen. snel na de crash maakte rai bekend dat de renner bij bewustzijn is.

Related image with remco evenepoel crash ronde van lombardije

ads

Related image with remco evenepoel crash ronde van lombardije